onsdag 3 december 2014

Snälla snälla svenska folket:


Förstå att människor inte är onda, invandrarna kommer inte hit för att leva på oss eller ta över Sverige, de flyr från miljöförstörelse, fattigdom eller krig, Eftersom det ofta är västländerna som både skapat och upprätthåller både fattigdomen och krigen är det vår skyldighet att hjälpa när vi kan.

Förstå att Ryssarna och Putin tycker lika illa om oss och är lika rädda för oss som vi är för dem. De är av välgrundade historiska skäl rädda för NATO på samma sätt vi är rädda för dem, Ju mer vi hatar dem, ju mer hatar de oss. Ju mer vi rustar och stänger ute, ju mer kommer de att rusta och stänga ute.

Förstå att en skattehöjning inte är någon kostnad, en satsning på mer personal inom t.e.x. välfärdssektorn kommer ju oss människor till gagn och gör att fler människor känner sig behövda. Staten lägger inte pengarna på hög utan de kommer tillbaka till oss medborgare. Vi har både mat och andra levnadsvillkor tillgodosedda i överflöd så nu handlar det om att fördela dem så att alla får ett värdigt liv och en hållbar framtid.

Förstå att en satsning nu på omställning till ett hållbart samhälle när det gäller energi, naturresurser och matproduktion är den enda vägen, och det är bråttom. Dessutom kommer omställningen att ge många nya jobb och betala sig många gånger om i framtiden.

Förstå att det är dags att tänka i nya banor, rösta för VÄRLDEN och inte för dig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar